Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

A vallások és a politika

2022. február 24. - Mancshu

A vallások a régmúlt korok primitív, tudománytalan emberei által, népek meséi, mondái, legendái alapján keletkezett, bizonytalan eredetű, kitalált, hazug szövegekkel manipuláló, bizonyíthatatlan istenekkel, természetfeletti lényekkel benépesített képzeletbeli világok.

A vallás évezredek alatt iparággá fejlődött. A politika és az üzleti élet keveréke lett. A föld bolygón az ember normálisan élhetne, de a politika és a vallás ebben megakadályozza. A vallási fanatizmus, fundamentalizmus az egész föld bolygón jelen van. Sajnos még mindig vannak olyan országok, ahol vallási vezetők irányítanak és az adott vezetők vallási büntetéseket szabnak ki a saját népükre. Nincs rendes, normális, polgári törvénykezés, csak a vallási dogmák. Minden bűn, amit a vezetők annak tartanak. Nincsenek ügyvédek, az illető meg sem tudja védeni magát. Lopásért levágják a kezüket, de a mai napig a megkövezés szadista módszerével is gyilkolnak. Istenkáromlásért halálra ítélnek embereket. Igen, ezek gyilkosságok! 

A vallás nevében elkövetett gyilkosságok akkor is gyilkosságnak minősülnek, ha ezt az adott ország törvényei lehetővé teszik

A vallás megtévesztés, átverés, uralom. A világ vezetői és vezető szervezetei előszeretettel hangoztatják az isteni átverés téveszméit. Az amerikai elnökök a bibliára esküsznek fel és mondogatják, hogy isten áldja Amerikát. Ez csak politika. Az emberek ezt akarják hallani. Ezek a politikusok nagy részben nem hívő emberek, és ennek csak egyszerű szavazat szerzés a célja. Mondjuk egészen vicces, hogy egy hazug könyvre esküsznek fel, hogy ők majd ezután igazat fognak mondani.

A politika a vallásokban meglátta a lehetőséget a hatalma kiterjesztésére. Ha a vallásosokat megnyerik, akkor ez még több szavazatot fog nekik hozni a választáson. Így volt ez régen is Rómában, amikor I. Constantinus római császár felvette a keresztény vallást és államilag elismert vallássá tette. Meglátta a hívőkben a potenciális támogatókat. Sajnos így van ez ma Magyarországon is.

Amit ma a vezetők mondnak és tesznek, az minden előre megtervezett. Semmi nem történik spontán, minden forgatókönyv szerint zajlik. A tanácsadók összeülnek és elkészítik a haditervet. Igen, háború folyik mindenhol. Az emberek nem is tudják, hogy manipulálják őket minden eszközzel. Mindenki a hatalom megszerzéséért és megtartásáért harcol és közben folyamatosan hazudnak az embereknek. Ez a vallás esetében is ugyan így működik. Ármánykodás, elnyomás, hazugságok terjesztése, karaktergyilkosság folyik a hatalmi pozíciók megszerzéséért.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr5617765298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2022.02.25. 12:39:24

Megerősítem, amit írtál az elején:

Biblia egy plagizált mesekönyv, tele kitalált mesealakokkal
A judeo-eresztény biblia .... plagizált mesekönyv. A benne szereplő levitán, sárkány, kerub, szatír, baziliszkusz, sátán, óriás, behemót, démon, beszélő kígyó, angyal, hétfejű szörnyeteg, boszorkány, egyszarvú, Jahve, Mózes, ZombiJézuska MESEALAKOK.
+ kép is:
erkolcstan.blog.hu/2022/01/31/biblia_egy_plagizalt_mesekonyv_tele_kitalalt_mesealakokkal

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2022.02.25. 12:41:28

Hazánkban a politikusok rossz ló tettek a vallásokkal ... és most már neház lovat váltani.

Tömeges kigyógyulások Isten mémből

"... Magyarországon főként a fiatalokat, ami jelen esetben 16-tól 29 évesig korosztályt jelent, nem érdeklik már a vallások . 67% -ukat egyik vallás sem. ( Beleértve a sajátságos ateista tagadásvallást is.) A tanulmány két évnyi (2014-2016) adatgyűjtés eredményét elemzi. ..."

vilagnezet.blog.hu/2020/10/14/tomeges_kigyogyulasok_isten_membol
süti beállítások módosítása