Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

Hazudnak, átvernek...

2023. szeptember 29. - Mancshu

A föld bolygó összes vallását emberek találták ki és hoztak létre, és kivétel nélkül mindegyik a hazugságra, a megtévesztésre, és az emberi hiszékenységre épül. Ez egy globális Kész Átverés Show.

Az ember eddig már közel 4.800 különböző istent talált ki a történelem során és ezek közül már több ezer halott. Ma már senki sem imádkozik Zeuszhoz, Thorhoz, Hóruszhoz, Anubiszhoz vagy Iriszhez, elfogytak a követői és ezek már kihaltak. Ma már csak az úgymond “világvallásoknak” nevezett vallások maradtak fent, de hogyan, milyen áron? Ezeket egytől egyig a politika finanszírozza az emberek befizetett adójából. Összefonódtak a hatalommal és sajnos sok országnak vallási vezetői vannak, akik a “szent könyvek” szerint irányítanak. A politika és a vallás már összetartoznak. Ha nem kapnának állami támogatásokat, ma már szinte nem is létezne kereszténység sem, hiszen a hívők nem tartanák el. Az milyen már, hogy az ateisták befizetett adójából egyházakat pénzelnek?

Ha itt belegondolunk abba, hogy papok, szolgálók, egyházi vezetők milyen bűnöket követnek el, akkor ez is az “isten” nemlétezését bizonyítja. Pedofilok, homoszexuálisok, megalázzák az embereket és sok helyen testileg, lelkileg is bántalmazzák őket. Gyermekotthonokat, kolostorokat tartanak fent, ahol kiélik az aberrált, sötét, gonosz, perverz hajlamaikat. Ezt régebben titokban, lényegében legálisan tehették, hiszen az egyház mindent eltussolt, de ma már az oknyomozó újságíróknak, a bántalmazottak és áldozatok vallomásainak köszönhetően egyre több papot ítélnek el és derülnek ki mocskosabbnál mocskosabb dolgok amiket az egyházon belül követtek és követnek is el sajnos még mindig.

Ma már szinte nap mint nap derülnek ki újabb és újabb förtelmes dolgok “keresztény” vezetőkről. A szolgálók, papok, pásztorok botrányaiból is látszik, hogy ez semmiképen nem lehet egy tökéletes isten, tökéletes terve az ember számára.

Gyülekezetekről derülnek ki, hogy valójában mi is történik a kulisszák mögött. A vezetőik nem úgy élnek, ahogy azt a prédikációikban a hívőknek tanácsolják.

Zsarnok, pénzéhes, gonosz vezetők uralkodnak mindenhol. Mindent átjár a pornográfia, a szex, a megcsalás, a kábítószer, az alkohol, egyszóval bűnösebb életet élnek, mint a nem hívők. Sokkal gonoszabbak az általuk “világiaknak” nevezett embereknél.

Ma már minden a pénz és a hatalom körül forog. A vallás ma már csak szimpla üzlet és semmi más. A befolyt pénzek adómentesek és itt nem kis összegekről, hanem milliárdokról beszélünk.

Mindenkinek azt tanácsolom, kerülje el nagy ívben a vallásokat, ha nem akarja, hogy tönkre menjen az élete és nem akarja, hogy uralkodjanak rajta, átmossák az agyát és elszedjék a pénzét, a vagyonát.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr9418224581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása