Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

Az ima hatása a járványra

2021. március 28. - Mancshu

A keresztények folyamatosan imádkoznak a vírus és a járvány megfékezése érdekében. Youtube videók és keresztény weboldalak tanúsítják ezeket. Keresztény vezetők, főpapok, püspökök, pápák, pópák kérik az istenüket, hogy állítsa meg a járványt és ez a próbálkozásuk teljesen eredménytelen.

Az imák hatására nemhogy csökken, hanem növekszik a fertőzöttek és a halottak száma. Ez azért bizonyító erejű!

Tehát most már teljesen bizonyított tény, hogy az „ima” hatására nem múlnak el a betegségek és a járványok. Egy teljesen hamis, értelmetlen cselekedetben hisznek a hívők azzal, hogy magukban beszélnek. Semmi sem úgy történik a valóságban, ahogy azt az „imájukban” kérik.

Ez a mostani világjárvány bizonyító erejű a vallásra nézve. A kereszténységnek most szó szerint ledőlt az egyik legnagyobb bástyája, a gyógyulásba vetett hit, a gyógyítás természetfeletti csodája. A járvány nem válogat. A mélyen hívő és az ateista egyaránt meghal ha az immunrendszere és a génszerkezete nem elég ellenálló a fertőzéssel szemben.

A legnagyobb probléma mégis az, hogy ennek ellenére is rendületlenül „imádkoznak”, azaz magukban beszélnek a hívők és nem gondolkodnak józan ésszel. Tisztában vannak vele, hogy nem fog megtörténni amit kérnek, de csinálják, mert erre vannak betanítva. Továbbra is bíznak a nemlétező jótevőjükben, hogy megszabadítja a földet a járványtól.

Ha egyszer ennek a járványnak vége lesz, figyeljétek meg, hogy majd „istennek” fogják köszönni, hogy megszabadította az emberiséget az „ő hatalmas kegyelméből”. Még hálaadó miséket, imanapokat, istentiszteleti alkalmakat is fognak tartani, hogy megköszönjék az „úrnak” a szabadítást.

Az a több millió ember, aki meghalt a vírusnak köszönhetően, az a járulékos veszteség volt? Isten csak úgy hagyta őket meghalni mielőtt leállította volna a vírust? Nem hiszem.

Minden járványnak egyszer automatikusan vége lesz. Semmi nem tart örökké. Ez a folyamat létre jöhet természetes úton, vagy a tudománynak köszönhetően. Imádkozás hatására még egyetlen betegség sem gyógyult meg és ezután sem fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr4216482638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meg nem értett 2021.03.28. 13:28:31

"Az imák hatására nemhogy csökken, hanem növekszik a fertőzöttek és a halottak száma. Ez azért bizonyító erejű!" Arra mindenképp bizonyíték,hogy Isten nem az ima alapján ténykedik.
"Egy teljesen hamis, értelmetlen cselekedetben hisznek a hívők azzal, hogy magukban beszélnek." Ez részben igaz,de ne feledkezzünk meg az ima lélekre gyakorolt hatásáról mely reményt, útmutatást, és erőt ad az embernek,még ha a valósághoz elég kevés köze van.
"ennek ellenére is rendületlenül „imádkoznak”, azaz magukban beszélnek a hívők és nem gondolkodnak józan ésszel." Mindannyiunk beszél magában,van aki hülyének nevezi magát,mások drukkolnak maguknak,és vannak akik egyáltalán nem beszélnek magukkal,érdekes lehet ez is.
"csinálják, mert erre vannak betanítva" Igen,így van. De mindenki így cselekszik,mindannyiunk be vagyunk tanítva valamire,amit legtöbbször észre sem vesszünk,csak megyünk a fejünkben lévő program által diktált irányba.
Jól mondod,a jót Istennek tulajdonítják,neki mondanak köszönetet,pedig sok köze nem volt hozzá,sem a jóhoz,sem a rosszhoz.
" Imádkozás hatására még egyetlen betegség sem gyógyult meg és ezután sem fog." Ha pusztán imádkozunk,az kevés,az emberi cselekedet is kell hozzá.Ha e kettőt egyensúlyban tudjuk tartani,amihez nagy bölcsesség kell,akkor az ima sikeres lehet,hisz önmagunk miatt imádkozunk, ha helyesen tesszük,nem csak várunk a sült galambra,hanem elindulunk vadászni is.
süti beállítások módosítása