Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

Mi történik a gyülekezetekben: A politikai szálak

2021. november 18. - Mancshu

Az egyházakban csúcsra járatják a politikát. Elköteleződnek egy politikai párt vagy irányvonal mentén és ennek a támogatását beleépítik a prédikációikba. A hívők ezt is megeszik és elhiszik, mert a kedvenc egyházuk vezetője, vagy prédikátora mondta és akkor biztos, hogy ez így van. Rengeteg politikai hazugság hangzik el a prédikátorok szájából. Az ismétlés a hazugság atyja. Minél többször ismételnek el valamit, annál valószerűbbnek fog a kijelentés hangzani. Minél többször ismételgetik a hazugságot, egy idő után „igazság” lesz belőle. Mindig a választott politikai eszméket terjesztik a gyülekezetekben, ellenvélemény nem hangozhat el. Sok esetben ez anyagi haszonnal jár az adott gyülekezetnek, egyháznak

Vannak egyházi vezetők, akik személyesen találkoznak politikusokkal és megbeszéléseket folytatnak velük. Megegyeznek, hogy a kapott anyagi támogatásért cserébe kampányoljanak nekik.

Az egyházakba sajnos már nagyon mélyen beépült a politika és az „istentiszteleteknek” nevezett gyülekezeti alkalmakat már kívülről is irányítják, manipulálják.

Megveszik őket, pénzért lefekszenek pártoknak vagy az aktuális hatalomnak és az ő szekerüket tolják. A kereszténység már rég elvesztette a valódi jellegét. Ma már csak egy szimpla üzlet. Hatalom és uralkodás a gyenge emberek felett.

A „főpásztor” sem rejtette véka alá, hogy melyik politikai oldalhoz tartozik. Facebook oldalán 99%-ban politikai tartalmakat osztott meg. Az egyik nagy pártot támogatta, a másikat pedig ócsárolta és mindenféle negatív jelzőkkel illette, gúnyolta és ott alázta ahol csak tudta. Ezt az ellenfél pártot ördöginek, sátáninak nevezte. Szép kis „keresztényi” viselkedés nem mondom.

Vannak köpönyegforgató gyülekezeti vezetők, akik mindig az aktuális hatalomhoz dörgölőznek és úgy váltogatják az elveiket, mint más az alsógatyáját. Pénzért, támogatásért mindenre képesek. Hát itt tart ma a kereszténységnek nevezett szégyenbagázs. „Kurvák” lettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr8716759154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agarik 2021.11.19. 14:16:44

Menjünk be és verjük szét őket ostorral!
süti beállítások módosítása