Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

A gyűlölködők

2021. augusztus 16. - Mancshu

Ha szétnézünk a földön, azt látjuk, hogy a vallás gonoszság és gyűlölet. Nincs kivétel, ez mindegyikre vonatkozik. Teljesen mindegy, hogy a kereszténységről, az iszlámról, a buddhizmusról vagy a több ezer különféle isten imádóiról beszélünk. Minden vallás gyűlöli a másik vallást, mondván azok hamisan tanítanak és mindegyik csak a saját tanítását tartja igaznak és istentől valónak.Gyűlölik a másik vallásban hívőket is. Háborút vívnak velük és némely országban ma is gyilkolják egymást a hívők a vallásukért.

Vegyük első példának a kereszténységet, melyet most a szeret vallásának neveznek. Hogy terjedt el a földön ez a hamis dogma? Gyilkosságok, népirtások és megfélemlítés útján. A keresztes hadjáratok milliókat mészároltak le és kínoztak halálra különféle szadista technikákkal csak azért, mert nem akarták elfogadni a Jézus mítoszt. Eretnekeknek és pogányoknak nevezték őket, hogy legyen indokuk az ölésre. Gyűlöletből ölték meg ezeket az ártatlan embereket. Ezeknek a hadjáratoknak a vallás terjesztése mellett a terület- és zsákmányszerzés is a céljai közé tartozott. Legyilkolni ártatlanokat és megszerezni, elrabolni a vagyonukat. Szeretetből, mi? Itt van még példának Észak Írország, ahol a katolikusok és a protestánsok közötti konfliktus sokszor véres összecsapásokba torkollik.

Azután ott van az iszlám, amely azt hirdeti magáról, hogy a béke vallása. Ugye ezt ti sem így látjátok. Ennél a vallásnál látjuk igazán, hogy mivé változtatja meg az embereket a mások iránti gyűlölet. Aki nem muszlim és nem az iszlám vallást követi az mind hitetlen és el kell pusztítani őket. A vallási vezetőik már gyerekkoruktól kezdve beléjük nevelik, hogy mindenki ellenség, aki nem Allahot imádja. Az iszlám célja, hogy az egész föld bolygón csak az ő vallásuk legyen és aki ezt nem akarja, az az iszlám ellensége és azoknak meg kell halniuk. Arra tanítják őket, hogy, ha megölnek egy amerikai katonát, akkor a mennybe jutnak és ötven feleségük lesz, és ez csak egy a sok idióta „tanításaikból”. Dzsihádot, azaz „szent háborúkat” hirdetnek, melynek célja az ölés és a pusztítás színtiszta gyűlöletből.

Hinduizmus, buddhizmus, krisnások és a többiek. Ezek a vallások a lélekvándorlást, a spirituális megvilágosodást hirdetik és elmélkednek, magukba zárkóznak és remete életet is élnek sokan. Ezek sem békés vallások. A benne hívő emberek személyes szabadságát veszi el és egy rabszolgát csinálnak belőlük. Sok esetben az öngyilkosságba menekülnek akik ki akarnak szabadulni a vezetőik karmaiból vagy a megvilágosodás reményében addig „böjtölnek”, hogy belehalnak. Burmában sokszor véres összecsapások vannak az iszlám és a buddhisták között.

Vannak még a különféle zárt közösségű szekták, ahol a vezetőt kell imádni és a parancsait teljesíteni. Vannak harcoló, szexuális és különféle beállítottságú szekták. Ezekből nincs menekvés. Ha egyszer valaki bekerült, onnan nagyon nehezen, sokszor csak erőszakkal, gyilkosság árán lehet kijutni.

Hosszan lehetne sorolni ezeket a dolgokat, de ha szeretnéd, utána nézhetsz a neten a különféle vallási irányzatok, szekták sötét oldalainak.

Minden vallásban a hívő arra törekszik, hogy az ő saját vallását ráerőltesse a nem hívő emberekre és ennek érdekében mindenféle cselhez, manipulációhoz, sok esetben agresszivitáshoz folyamodik. A hívők nem tisztességesen végzik a „munkájukat”. Sokszor sunyi, alattomos módon cserkészik be az áldozataikat és különféle hazugságokkal hitetik el velük, hogy az ő istenük milyen „csodákat” tesz és hogy szabadította meg őket a problémáiktól. Egy hamis vágyat ébresztenek a nem hívőkben és ez egyszerűen csalás. Ha nem jön össze a „hittérítés” és például egy normálisan gondolkodó ember elutasítja a térítést akkor megátkozzák vagy átadják a sátánnak az illetőt és utána szóba se állnak vele.

A racionális érvek nem működnek a vallásos embereknél, máskülönben nem lennének vallásosak. Amíg vannak hiszékeny emberek a földön, akiknek mindent be lehet mesélni, addig a vallások sajnos „élni” fognak és rengeteg embernek okoznak maradandó károkat „lelki” sebeket, sérüléseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr216661390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása