Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

A hamis hit - Természetfeletti védelem

2021. május 02. - Mancshu

Keresztények azt mondják, ők nem félnek semmitől mert isten velük van, megmenti őket, minden problémától megszabadítja őket. Fennhangon idézik a bibliai szólamokat, szövegeket:

- Nem félünk az éjszakai ijesztéstől, a repülő nyíltól nappal
- Az úr megvédelmez minket
- Az úr megszabadítja az őbenne hívőket
- Az úr szabadítása hatalmas
- Az úr megvéd minket, hogy ne üssük a lábunkat a kőbe
- Az úr a tenyerén hordoz bennünket
- Az úr megszabadítja az ő népét
- Hozzánk nem is közelítenek a betegségek és a problémák
...stb; stb.

Mindenféle pozitív dolgot mondogatnak, mantráznak. ezekkel a betanult bibliából idézett szövegekkel teljesen átmossák az elméjüket. Azt tanítják velük, hogy ne beszéljenek negatívan, mindig csak pozitív kifejezéseket használjanak, mert a negatív beszéd bevonzza a sátánt az életükbe. A betegségeket és a problémákat a negatív megvallások okozzák. Azt hitetik el a keresztényekkel, hogy velük nem fognak olyan dolgok történni, mint a nem hívő emberekkel, mert a mennyei édesapjuk gondoskodik róluk, megvédi őket.

Ez hamis hit! Ez hazugság! A prédikátorok folyamatosan hazudnak a gyülekezeti tagoknak. Azt mondják nekik amit hallani akarnak. Elhitetik velük, hogy védettek. A keresztényeknek van egy természetfeletti „védettségi igazolványuk”, miután elfogadták Jézus megváltását, de ez nem igaz!

Nézzük akkor a tényeket.

A keresztények ugyan úgy megbetegednek, mint a nem hívők, semmi külön védelmük nincs és ugyan azokkal a problémákkal szembesülnek, mint akik nem keresztények!

Ha megbetegednek, az orvoshoz mennek meg a kórházba!
Ha problémájuk van, az emberekhez fordulnak segítségért!


Nem érzitek az ellentmondást? Egyszerűen nem igaz amivel áltatják magukat, mert pont az ellenkezőjét teszik annak, amit mondanak és amiben hisznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr9716519772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása