Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

Valláskárosodás

2020. június 26. - Mancshu

A föld összes vallása pszichológiai alapon nyugszik, de nem csak a vallás. A politika, az üzleti élet és szinte minden. Nézd meg Magyarországon a politika mit hozott létre pszichológiai ráhatással pár év alatt. Gyuri bácsiból is maga lett a sátán és ezt a keresztények hitték el a legtöbben. Mindig a vallási és egyéb hatalomban lévő vezetők döntik el, hogy a tömegek éppen miben higgyenek. Ez egyszerűen tudatmódosítás, manipuláció

Ahhoz, hogy valami igaznak tűnjön, azt tömegeknek kellene bizonyítani. A keresztények nagyon nagyon kis százalékával történnek olyan dolgok, amik szerintük csoda volt, de persze ez bizonyíthatatlan. Ezek a dolgok mindenképpen megtörténnének, ha hívő az illető, ha nem. Ahhoz, hogy bizonyítható legyen, hogy a kereszténység tényleg működik és ez az egyetlen igaz vallás, a benne hívők legalább 90-100%-nak egészségesnek és anyagilag jólétben kellene lenniük, mert erről szól a “szent könyvük”. Ekkor az egész világ azt látná, hogy kereszténynek lenni milyen jó, mert minden hívő meggyógyul és ha valami problémája van, az isten segít rajta, akkor az bizonyíték lenne, de nincs így. Nagyon nincs.

Az “isten” létezését már több ezer éve próbálják bebizonyítani a hívők, de eddig minden próbálkozás kudarccal végződött. Tudományosan olyan fejlett már az emberiség, hogy ha létezne isten, akkor tudnánk róla. Ha mindez igaz lenne, akkor bizony az életünk során találkozhatnánk olyan eseményekkel amelyek átlépik a fizikai és egyéb más korlátokat, de senki semmi ilyent nem tapasztal, pedig szinte minden ember kezében van egy kamera, amivel bizonyítani lehetne.

A keresztény vallást emberek hozták létre, ugyan úgy ahogy az összes többi földi vallást is. Ha nem épültek volna templomok és nem lettek volna önjelölt papok, akkor ma sehol sem lenne a kereszténység. Építettek egy épületet és azt mondták rá, hogy ez az isten háza. Amúgy egy fizikai test nélküli lénynek nem is lenne szüksége erre. Teljesen logikátlan.

Ne felejtsük el, hogy ezek a régi papok, akik máglyán égették el az embereket élve, és kitépték a nyelvüket “istenkáromlásért”, ezek állították össze azt a biblia nevezetű könyvet amit ma isten beszédének tartanak a hívők.

Gonosz, szadista, elmebeteg emberek szövegeit olvassák ma is és tartják erkölcsi mércének. A szövegekből is kitűnik a szerzők szadista jelleme, hogy a csecsemőket a sziklákhoz kell csapkodni, de a kövekkel való halálra dobálást sem hagynám ki. Maga a kereszténység ebből az gonosz, gyilkos Júdaista vallásból alakult ki.

A vallás szinte mindent megtilt a hívőnek amivel jól érezné magát ebben az életben ami jutott neki. Sokan úgy élik az életüket, hogy megfeleljenek egy adott vallás elvárásainak. Mindent jót megvonnak maguktól de a végén úgy is mindenkivel ugyan az történik.

A vallások csak kárt okoztak és okoznak a mai napon is sajnos. Hülyítik az emberiséget, hogy egy láthatatlan öregember létezik valahol az univerzumban és segít mindenkinek - persze senki nem látta, de biztos, hogy létezik. Egy senki által nem látott “teremtőt” próbálnak láthatóvá tenni de isten csak annak valódi, aki hisz benne.

Mindig a “kiválasztottakkal” van baj. Ha valaki azt állítja magáról, hogy találkozott istennel, vagy beszélgetett vele de a többi 7,8 milliárd ember pedig nem, akkor ott nagy baj van az illető fejében.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr9915970146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása