Vallási és egyéb megtévesztések, hazugságok

Keresztény vallás hazugságai

Keresztény vallás hazugságai

Bibliai ellentmondások: A madarak teremtése kétszer

2022. július 03. - Mancshu

Megteremti a madarakat

1Mózes 1:20-22
És monda Isten: Pezsdűljenek a vizek élő állatok nyüzsgésétől; és madarak repdessenek a föld felett, az ég mennyezetének színén. És teremté Isten a nagy vízi állatokat, és mindazokat a csúszó-mászó állatokat, amelyek nyüzsögnek a vizekben az ő nemök szerint, és mindenféle szárnyas repdesőt az ő neme szerint. És látá Isten, hogy jó. És megáldá azokat Isten, mondván: Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a tenger vizeit; a madár is sokasodjék a földön.

Később újból megteremti a madarakat

1Mózes 2:19
És formált vala az Úr Isten a földből mindenféle mezei vadat, és mindenféle égi madarat, és elvivé az emberhez, hogy lássa, minek nevezze azokat; mert amely nevet adott az ember az élő állatnak, az annak neve.

Megint csak káoszt és következetlenséget látunk a szövegekben. Egyszer a semmiből hozza létre a madarakat, máskor meg a földből, amikor pedig már előtte megteremtette őket. Hát, ez a tökéletes tervezés :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hamisvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr10017873885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agarik 2022.07.03. 12:27:31

Ez van, ha két tekercset összevágsz ollóval, és csirízzel összeragasztod.
süti beállítások módosítása